Αγοράστε εισιτήριο για το TEDxLesvos 2016

Η διάθεση των εισιτηρίων για το TEDxLesvos 2016 ξεκίνησε!

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης θα βρεθούν περισσότεροι από 10 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που  θα μιλήσουν για τις δικές τους “Οδύσσειες”, για ένα ταξίδι, που άλλες φορές είναι εύκολο, κι άλλες δύσκολο. Οι “Λαιστρυγόνες”, οι “Κύκλωπες” και ο “θυμωμένος Ποσειδώνας”, όμως, είναι που κάνουν τον προορισμό πολύ πιο σημαντικό ή ακόμη και τον επαναπροσδιορίζουν, και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την πραγματική “Ιθάκη”.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα του TEDxLesvos

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα, ενώ το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στόχος της ομάδας μας είναι να διαθέσουμε τα εισιτήρια του TEDxLesvos σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε δύο κατηγορίες εισιτηρίων και θα ακολουθήσουμε δύο τρόπους διανομής τους. Το κανονικό εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ θα διατεθεί και ένας αριθμός εισιτηρίων στο μειωμένο κόστος των 12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το μειωμένο εισιτήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους (με κάρτα ανεργίας που βρίσκεται σε ισχύ) και φοιτητές (με ενεργό φοιτητικό πάσο).

Πως μπορείτε να τα αγοράσετε;

Ο ένας τρόπος είναι μέσα από την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας ή από την σελίδα του συνεργάτη μας εδώ. Αν, όμως, για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα, από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και από ένα από τα σημεία πώλησης. Αυτά είναι τα βιβλιοπωλεία “Χαρτί & Μολύβι” στην οδό Ηλία Βενέζη 11 και Book & Art στην οδό Κομνηνάκη 5 στη Μυτιλήνη και το βιβλιοπωλείο Madamadi στην πλατεία του Μανταμάδου. Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία πώλησης μπορείτε να δείτε στην σελίδα του κάθε εισιτηρίου στην online πλατφόρμα και στα σημεία πώλησης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, πως το κάθε εισιτήριο είναι ατομικό, ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται, ενώ κάθε ένας από εσάς μπορεί να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο στο όνομα του. Με αυτό το εισιτήριο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά όλες τις ομιλίες και τα performances, που θα ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα, και φυσικά να απολαύσετε το φαγητό, καφέ και αναψυκτικά, που θα σας παρέχουμε χωρίς επιπλέον χρέωση!

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να δείτε τι απαντάμε και στις συχνές ερωτήσεις εδώ.


Τα εισιτήρια της εκδήλωσης εξαντλήθηκαν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *