Αγοράστε εισιτήριο για το TEDxLesvos

Αγαπητοί φίλοι, έφθασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε, που θα σας απευθύναμε και το τυπικό κάλεσμα για να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία του πρώτου TEDx event στην Λέσβο. Η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων για το TEDxLesvos της 24ης Οκτωβρίου 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ξεκίνησε!

Στόχος της ομάδας μας είναι να διαθέσουμε τα εισιτήρια του TEDxLesvos σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε δύο κατηγορίες εισιτηρίων και θα ακολουθήσουμε δύο τρόπους διανομής τους.

Το κανονικό εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ θα διατεθεί και ένας αριθμός εισιτηρίων στο μειωμένο κόστος των 12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το μειωμένο εισιτήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους (με κάρτα ανεργίας που βρίσκεται σε ισχύ) και φοιτητές (με ενεργό φοιτητικό πάσο). To μαθητικό εισιτήριο διατίθεται αποκλειστικά σε μαθητές από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων είναι, δυστυχώς, περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πως μπορείτε να τα αγοράσετε;

Ο ένας τρόπος είναι μέσα από την online πλατφόρμα, που θα βρείτε εδώ. Αν, όμως, για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και από ένα από τα σημεία πώλησης στο νησί (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10πμ έως 1μμ). Αυτά είναι τα βιβλιοπωλείο “Χαρτί & Μολύβι” στην οδό Ηλία Βενέζη 11 και Book & Art στην οδό Κομνηνάκη 5 στην Μυτιλήνη και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Tsalis Tours στο κέντρο της Καλλονής. Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία πώλησης μπορείτε να δείτε στην σελίδα του κάθε εισιτηρίου στην online πλατφόρμα και στα σημεία πώλησης.

Ειδικά, όσον αφορά τα μαθητικά εισιτήρια η αγορά τους μπορεί να γίνει και τα απογεύματα (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από τα σημεία πώλησης. Είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να προσκομίσουν στο σημείο πώλησης ή να στείλουν στο tickets@tedxlesvos.com βεβαίωση από το σχολείο, όπου φοιτούν, στην οποία θα αναφέρεται ότι είναι μαθητές, όπως επίσης και από γονέα ή κηδεμόνα, πως τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Σημειώνουμε, πως δεν θα επιτραπεί σε ανήλικους η κατανάλωση αλκοόλ κατά την διάρκεια του TEDxLesvos.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στέλνοντας email στο tickets@tedxlesvos.com

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, πως το κάθε εισιτήριο είναι ατομικό, ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται, ενώ κάθε ένας από εσάς μπορεί να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο στο όνομα του. Με αυτό το εισιτήριο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά όλες τις ομιλίες και τα performances, που θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα, να απολαύσετε το φαγητό, καφέ και αναψυκτικά, που θα σας παρέχουμε χωρίς επιπλέον χρέωση και φυσικά να μας ακολουθήσετε στο πάρτι μετά την εκδήλωση!

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ TEDxLesvos ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

 


Δείτε τους ομιλητές του TEDxLesvos

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Θυμηθείτε το θέμα του πρώτου TEDxLesvos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *