Όροι αγοράς εισιτηρίων

Με την αγορά του εισιτηρίου σας αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι:

  • Ενιαίο Early bird εισιτήριο 18€ αποκλειστικά έως και 9 Μαΐου 2018 και μόνο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων.
  • Κανονικό εισιτήριο 25€ από 10 Μαΐου 2018 έως και την εξάντληση των εισιτηρίων.
  • Μειωμένο εισιτήριο 12€ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους (απαραίτητη επίδειξη σχετικής ταυτότητας ή κάρτας) από 10 Μαΐου 2018 έως και την εξάντληση των εισιτηρίων.
  • Donors εισιτήριο 50€ προαιρετικά για όσους θέλουν να στηρίξουν επιπλέον τη διοργάνωση* από 10 Μαΐου 2018 έως και την εξάντληση των εισιτηρίων, και μόνο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης των εισιτηρίων.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων που θα βρείτε εδώ και από σημεία πώλησης, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για την αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με Viva Wallet ή μετρητά σε ένα από τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης της εταιρείας (αναφέρονται στην πλατφόρμα) χωρίς επιπλέον χρέωση, ή με οποιαδήποτε άλλη κάρτα με μια επιβάρυνση 5% επί του κόστους του εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι ονομαστικά, δεν μεταβιβάζονται και το κόστος αγοράς τους επιστρέφεται στον αγοραστή μόνο κατά την περίπτωση ματαίωσης της εκδήλωσης.

Δεν επιτρέπεται η αλλαγή κατηγορίας εισιτηρίου μετά την αγορά τους.

Κατά την αγορά του εισιτηρίου σας θα ζητήσουμε κάποια προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας) απαραίτητα για την επικοινωνία μας μαζί σας και την ταυτοποίησή σας όταν προσέλθετε στην εκδήλωση. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την ομάδα του TEDxLesvos και δεν θα κοινοποιηθούν/χρησιμοποιηθούν από τρίτους.

Τα email σας θα προστεθούν στην λίστα παραληπτών του newsletter μας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα του TEDxLesvos. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη συγκεκριμένη λίστα οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο, που υπάρχει στο σχετικό email.


* Όλοι οι θεατές του TEDxLesvos, ανεξαρτήτως της κατηγορίας εισιτηρίου που θα επιλέξουν, θα ζήσουν το 100% της εμπειρίας της διοργάνωσης, χωρίς “εκπτώσεις” και χωρίς αποκλεισμούς στις κυρίως ομιλίες, τα δρώμενα και τη συμμετοχή στις παράλληλες δράσεις.