Όριο=+άπειρο : τι σημαίνει το θέμα του TEDxLesvos

Ζούμε σε μία εποχή αλλά και σε μία περιοχή, όπου αισθανόμαστε αρκετά εγκλωβισμένοι αρκετά απομονωμένοι.

Είμαστε όμως;

Πιστεύουμε πως η οικονομική συγκυρία της χώρας, η γεωγραφική θέση της Λέσβου -που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εισόδους στην Ευρώπη-, θέτει περιορισμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας σε κάθε επίπεδο, επιχειρηματικό, πολιτιστικό, ακαδημαϊκό και όχι μόνο.

Ισχύει όμως;

Το TEDxLesvos έρχεται να τα ανατρέψει όλα αυτά και να μας βγάλει από τα καβούκια μας!

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης υποστηρίζουμε πως το μόνο μας όριο είναι και πρέπει να είναι το άπειρο.

Όχι το σύμπαν δεν θα συνωμοτήσει για να επιτύχουμε οτιδήποτε επιθυμούμε! Το TEDxLesvos δεν βασίζεται σε «κλισέ» αλλά σε αληθινές ιστορίες, που θα ταξιδέψουν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για να μας παραδειγματίσουν, που θα μας εμπνεύσουν και την ίδια στιγμή θα ανατρέψουν στερεότυπες αντιλήψεις που βάζουν φραγμό στην δημιουργικότητα και την φαντασία μας.

Το Όριο=+∞ είναι μια προτροπή προς το κοινό του TEDxLesvos (και όχι μόνο), να αφυπνίσουμε τα «Θέλω» μας, να κινητοποιηθούμε. Να αψηφήσουμε κάθε εμπόδιο και να ανατρέψουμε κάθε περιορισμό. Να αντιληφθούμε κάθε εμπόδιο ως πρόκληση και να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, ένα βήμα στο άπειρο.

Στις 24 Οκτωβρίου πρέπει να χαμογελάσουμε, να ενώσουμε τις ιδέες μας, να μιλήσουμε, να αφήσουμε στην άκρη τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν γύρω μας και να αποφασίσουμε όλοι μαζί…

Υπάρχει όριο; Εμείς λέμε Όχι, εσύ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *