Μίλτος Μακρίδης

@ Παρουσιαστής

Το ότι ο Μίλτος Μακρίδης έχει υπάρξει ραδιοφωνικός παραγωγός, παραγωγός και παρουσιαστής δεκάδων τηλεοπτικών εκπομπών και δημοσιογράφος που συνεργάστηκε είτε ως συντάκτης είτε συμβουλευτικά σε πολλά media projects μάλλον το γνωρίζετε! Tι δεν γνωρίζουμε ίσως;

Ο Χιούι, ο Λιούι και ο Ντιούι ήταν οι παιδικοί του ήρωες [μαζί ο Κύρος Γραναζης και ο Q.], κι έτσι από μικρός βάλθηκε να φτιάξει το δικό του “Βιβλίο των Μικρών Εξερευνητών”… Aκόμα προσπαθεί. Μεγαλώνοντας, κατάλαβε ότι ήθελε επίσης να γίνει ο Commander John Koenig [από το SPACE:1999], ο Captain James T. Kirk και ο Captain Jean-Luc Picard, o Μαγκάιβερ, ο Roger Waters και o Prince, και μετά o Carl Sagan, ο Ray Kurzweil, o Δημήτρης Νανόπουλος, ο Jerry Lewis, ο Tim Ο’Reilly και o Peter Diamandis, και τώρα πρόσφατα o Elon Musk. Όλοι μαζί, ταυτόχρονα. Σήμερα ασχολείται με συνταγές, ζώδια, το Singularity και το Gamification of Life. Άλλα του Instances –εκτός από το The Stargazer– κατά καιρούς είναι: The NewsHacker, Homo Informaticus, The Digital BoyScout, Elgreco, Μίλτος Μακρίδης.

Ένας άνθρωπος με πάθος την δημιουργικότητα και την εξερεύνηση, λοιπόν, που το ταξίδι του θα έχει μια μικρή στάση στη Μυτιλήνη, όπου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 θα παρουσιάσει το TEDxLesvos!