Ποιους θα ήθελες να ακούσεις από την σκηνή του TEDxLesvos;

Η ομάδα του TEDxLesvos δουλεύει πυρετωδώς για την διοργάνωση, του πρώτο TEDx event στην Λέσβο και ήδη ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος και οι περισσότεροι ομιλητές έχουν “κλείσει”. Ωστόσο, θα θέλαμε και τις δικές σας σκέψεις και προτάσεις για ανθρώπους, που πιστεύετε πως έχουν μια ενδιαφέρουσα ιδέα ή ιστορία, κάτι σημαντικό, που θα πρέπει να μοιραστούν με το κοινό από την σκηνή του TEDxLesvos, στις 24 Οκτωβρίου.

Για τον λόγο αυτό, δημιoυργήσαμε μια φόρμα, όπου μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις. Το μόνο, που χρειαζόμαστε, είναι το ονοματεπώνυμο του ομιλητή ή της ομιλήτριας, που προτείνετε, κάποια links που θα μας βοηθήσουν να σχηματίσουμε μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη άποψη για εκείνον/η, στοιχεία επικοινωνίας (αν τα έχετε) και προαιρετικά λίγες γραμμές για τους λόγους για τους οποίους κάνετε την πρότασή σας.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, πως δεν είναι βέβαιο ότι ο άνθρωπος που θα προτείνετε, θα μιλήσει τελικά στο TEDxLesvos. Όμως, η ομάδα προγράμματος θα εξετάσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις σας!

Προτείνετε ομιλητές για το TEDxLesvos 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *