Αυτοί είναι οι ομιλητές του TEDxLesvos 2017

To TEDxLesvos επιστρέφει για 3η χρονιά, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 17:30 στο θέατρο του ΦΟΜ στη Μυτιλήνη, σε ένα event με θέμα Click, 6 ομιλίες + 1 performance, που επικεντρώνεται σε όλα όσα απασχολούν τους νέους σήμερα. Δείτε παρακάτω την λίστα των ομιλητών μας και διαβάστε εδώ πως μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας για το event.

Νίκος Παυλάκος – Σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας

Ο άνθρωπος-κλειδί για τον μαθητή… Καθώς μέσα από την ομιλία του θα επανεξετάσει τη παγιωμένη αντίληψη της επαγγελματικής αποκατάστασης μέσα από τα δημοφιλή επαγγέλματα, αποκαλύπτοντας στο νεανικό κοινό τις ουσιώδεις ανάγκες της αγοράς εργασίας. 

Ηλίας Γιαννακόπουλος – Τεχνολόγος, Ψηφιακός ακτιβιστής

Ο ορισμός του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της τεχνολογίας… Κατέχοντας εξειδικευμένες γνώσεις στο τομέα της τεχνολογίας, τις διοχετεύει σε έργα που αφορούν ασφαλή επικοινωνία, τη πρόσβαση και τη νοημοσύνη πληροφοριών, επιδίδοντας την ενέργεια του στην επίλυση προβλημάτων.

Τότα Δρούζα- Ψυχολόγος, Αναλύτρια Συμπεριφοράς

Η επιστημονική αναζήτηση υλοποιήθηκε μέσα από τη σύζευξη : της φιλολογίας, ψυχολογίας και των θεατρικών σπουδών  που δημιουργήσαν μια πολύπλευρη προσωπικότητα, επιτυγχάνοντας τη διάδραση των γνώσεων με τη τέχνη. Πιστεύοντας ότι οι τεχνικές της ψυχολογίας καλυτερεύουν τον άνθρωπο!

Αργύρης Χατζημαλλής – Συντηρητής έργων τέχνης

Ο αυτοσκοπός της ζωής του… η «συντήρηση» της παρελθοντικής  διαφορετικότητας, αναβιώνοντας τις παραδοσιακές δομές της Λεσβιακής τέχνης διαπερνώντας τις μέσα από το χορό, την ενδυμασία και τη ζωγραφική. Εστιάζοντας τη ζωή του γύρω από τον πολιτιστικό άξονα.

Στράτος Καμάτσος- Επιχειρηματίας

Ο Έλληνας επιχειρηματίας με τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες… Αν και δικηγόρος, αξιοποίησε τη πατρογονική του περιουσία και ίδρυσε την εταιρεία Εvo3 επιδιώκοντας μέσα από την αγορά κάθε μπουκαλιού ελαιόλαδου να φυτεύεται και ένα δέντρο στην Αφρική, εφαρμόζοντας το φιλοσοφικό ρητό:  « Ένα μπουκάλι, ένα δέντρο, μια ζωή»

R3- ομάδα φοιτητών

Μια ομάδα νεαρών φοιτητών του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποτέλεσε την αφορμή για την δραστηριοποίηση τους σχετικά με την αποσυμφόρηση των σκουπιδιών από τους προσφυγικούς οικισμούς, αποτελώντας  η ιδέα αυτή πρωτοπορία στους πανεπιστημιακούς κύκλους!

 Πειραματικό Χορωδιακό Εργαστήριο Animato

Το νεοσύστατο εργαστήριο φωνητικής τέχνης, μετρά τη ζωή του από τον Οκτώβρη του 2017 και απευθύνεται :σε όσους  έχουν αγάπη για το χορωδιακό τραγούδι επιζητώντας το ομαδικό πνεύμα, διαθέτουν έντονη διασκεδαστική διάθεση καθώς και όρεξη για πειραματισμό!


Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές του TEDxLesvos 2017 εδώ.

Φωτο: από το TEDxLesvos 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *