«Τολμώντας» το 4ο TEDxLesvos

Με αέρα καλοκαιρινό στις 3 Ιουνίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης έρχεται το TEDxLesvos 2018 με θέμα το Daring (Τολμώντας)!

Με περιεχόμενο προσηλωμένο στην διάδοση ξεχωριστών ιδεών και ιστοριών, και θέματα που ισορροπούν μέσα στην επιχειρηματικότητα, το design, την τεχνολογία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και τον ακτιβισμό, η φετινή θεματική του TEDxLesvos αποσκοπεί να συνδέσει φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες και ιδέες μέσα από την κατάσταση στην οποία έρχεται ο άνθρωπος… «Τολμώντας» .

Περισσότεροι από δέκα ομιλητές, πλαισιωμένοι από performances, θεματικά workshops και παράλληλες δράσεις θα δώσουν τη δική τους οπτική πάνω στην έννοια της τόλμης. Πόση τόλμη χρειάζεται για να κάνεις το επόμενο βήμα ή για να «πατήσεις φρένο» την κατάλληλη στιγμή; Πως παρακινείς μια ολόκληρη κοινότητα να επιλύσει τα προβλήματά της και πως επιλέγεις το πιο δύσκολο από τα διαθέσιμα μονοπάτια επιχειρηματικότητας; Πως δίνεις πνοές φρεσκάδας σε κάτι που θεωρείται «παλιό» ή πως παλεύεις για αυτονόητα (;) δικαιώματα απέναντι σε στερεότυπα, προκαταλήψεις ή νομικά κενά;

Όπως πάντα, στόχος του TEDxLesvos είναι ο προβληματισμός μέσα από διάχυση της γνώσης και την επαφή με νέες ιστορίες. Ειδικότερα φέτος στοχεύει να δείξει τη αέναη και διαρκή αναμέτρηση του ανθρώπου με τις δυνάμεις του προκειμένου να θέσει στόχους και να τους πετύχει ή ακόμη και να αναθεωρήσει τους στόχους τολμώντας την αλλαγή διαδρομής!

Στην ιστοσελίδα του TEDxLesvos θα δημοσιεύονται σταδιακά οι ομιλητές, τα performances και οι παράλληλες δράσεις, όπως επίσης και ο τρόπος που μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *