Γίνε εθελοντής στο TEDxLesvos 2016!

Η ομάδα του TEDxLesvos εργάζεται εντατικά για το επόμενο event, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2016, και το οποίο θα έχει ως κεντρικό θέμα το «Οδύσσειες & Ιθάκες»! Καθώς μπαίνουμε στις τελευταίες εβδομάδες της διοργάνωσης, ήρθε η στιγμή να σας καλέσουμε να γίνετε κι εσείς μέρος της και να βοηθήσετε στην πραγματοποίησή της!

Αν θέλετε να συνεισφέρετε στην πραγματοποίηση του TEDxLesvos ως εθελοντές, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να μας πείτε λίγα πράγματα για εσάς, συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα βρείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί στο κάτω μέρος του κειμένου.

Μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε την φόρμα έως και τις 4 Νοεμβρίου 2016. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα.

Πρέπει να σημειώσουμε, πως το TEDxLesvos, όπως κάθε εκδήλωση TEDx, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από μια ομάδα εθελοντών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εθελοντές του TEDxLesvos, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο tedxlesvos@gmail.com


H φόρμα εθελοντών έχει κλείσει! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας! Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε το TEDxLesvos ζωντανά μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων εδώ.

Photo: Christoforos Somarakis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *