Εισιτήρια TEDxLesvos 2018

Στόχος της ομάδας μας είναι να διαθέσουμε τα εισιτήρια του TEDxLesvos σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε 2+1 κατηγορίες εισιτηρίων και θα ακολουθήσουμε δύο τρόπους διανομής τους.

Το κανονικό εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 25 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ θα διατεθεί και ένας αριθμός εισιτηρίων στο μειωμένο κόστος των 12 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το μειωμένο εισιτήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές με την επίδειξη του αντίστοιχου εγγράφου, κάρτας ή ταυτότητας.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν να στηρίξουν την διοργάνωση του TEDxLesvos να αγοράσουν το Donors’ Ticket στην τιμή των 50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Ανταποδοτικά, η ομάδα του TEDxLesvos, προσφέρει στους κατόχους Donors Ticket:

  • Πρόσβαση στις πρόβες για να έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά την προετοιμασία των ομιλητών.
  • Προτεραιότητα στη διαδικασία εγγραφής.
  • Συγκεκριμένη, εξασφαλισμένη θέση με καλή θέαση στη σκηνή.
  • Πρόσκληση στο τραπέζι για το γεύμα των ομιλητών, που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του event.

Πως μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας;

Υπάρχουν οι παρακάτω διαθέσιμοι τρόποι αγοράς εισιτηρίων:

  • Από την online πλατφόρμα της Viva, που θα βρείτε εδώ.
  • Από ένα από τα σημεία πώλησης (από Τετάρτη 16/5 και στις ώρες λειτουργίας τους). Αυτά είναι τα βιβλιοπωλείο “Χαρτί & Μολύβι” στην οδό Ηλία Βενέζη 11, Book & Art στην οδό Κομνηνάκη 5, το κατάστημα AROMA στην οδό Ερμού 109, στο Rapid Up Miha Bodytec στην οδό Ξ. Καραπαναγιώτη 8 και στο Fisheye στην Ναυμαχίας Έλλης 5 (Επάνω Σκάλα) στην Μυτιλήνη.

Αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία πώλησης μπορείτε να δείτε στην σελίδα του κάθε εισιτηρίου στην online πλατφόρμα και στα σημεία πώλησης.

Σημειώνεται ότι το Donors’ Ticket μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο από την online πλατφόρμα της Viva.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στέλνοντας email στο tedxlesvos@gmail.com

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους αγοράς εισιτηρίων εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα.